Velen van jullie hebben hem vast nog ergens in de portemonnee zitten: het visitekaartje. Leuk als knipvuller en handig tijdens netwerkborrels of onverwachte ontmoetingen, maar eigenlijk heeft het kartonnen plaatje alleen nog functionele waarde: wat is zijn/haar telefoonnummer ook alweer? Anno 2020 is er eigenlijk maar één visitekaartje dat er echt toe doet: je website. Wie benieuwd is naar een organisatie, zoekt die snel even op. Spreekt de website je aan? Ook op je smartphone? Dan is de kans groot dat je nog eens terugkeert. Is de website gedateerd, onduidelijk en rommelig? Dan blijft het waarschijnlijk bij dat ene contact.

Foursites gaat graag verder dan dat. Alleen een goede eerste indruk achterlaten is al lang niet meer voldoende. Jouw website is die extra medewerker die voor je werkt. Ervoor zorgt dat je beter gevonden wordt en meer bezoekers mag verwelkomen. En uiteindelijk: meer omzet genereert voor je bedrijf. Het team van Foursites zegt dan ook: een zwakke website kost geld, een goede levert geld op. In de 7,5 jaar dat Foursites nu bestaat hebben ze veel bedrijven in de regio Liemers/Montferland aan een nieuwe website of webshop geholpen. Toch blijft het voor veel mensen onduidelijk wat Foursites nou precies doet. Websites bouwen, ja. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Welke disciplines dragen daar hun steentje aan bij? En hoe bied je klanten de juiste service na oplevering?

Om jullie een kijkje te geven in de keuken van Foursites willen zij je graag uitnodigen op dinsdag 4 februari om 19.30 uur voor een bedrijfsbezoek aan hun (nieuwe) kantoor in Didam. Uiteraard afgesloten met een gezellige borrel!

Foursites – Eekhegstraat 3, 6942 GB Didam

 

Terug naar het nieuws overzicht
MKB Montferland